Vols jugar a tennis en Quart de Poblet?

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

T’agrada el tennis? T’abellix aprendre a jugar? Vols millorar el teu nivell? Quart per l’Esport oferix classes de tenis en el nostre municipi per a tots els nivells i edats. La pista de tennis del col•legi Villar Palasí serà l’escenari en què les millors raquetes de Quart de Poblet agafaran el protagonisme.

Les classes oferiran als inscrits els fonaments específics del tenis a diversos nivells en un ambient perfecte per a millorar en el domini del joc. Els grups reduïts, dirigits per professionals, permetran un tracte personal amb el jugador.

Els grups d’entrenament es dividiran segons l’edat dels inscrits. Hi haurà classes per a xiquets d’entre 6 i 9 anys i de 10 a 13. Els entrenaments es realitzaran dilluns i dimecres o dissabtes. Els adults hauran d’exercitar-se els dilluns i dimecres de 20 a 21 hores.

Els entrenaments començaran el pròxim mes d’octubre. Els preus oscil·len entre els 60 euros/trimestre per dos hores entre setmana i els 50 euros/trimestre per una hora i mitja en dissabte. La inscripció ha de realitzar-se en el Centre de l’Esport, ubicat en el carrer Batalla d’Almanssa nº4 de, Quart de Poblet.

Noticies relacionades
Scroll to Top