Vicente Chaparro i Francisco José Hidalgo es proclamen campions d’Espanya universitaris d’handbol

Vicente Chaparro i Francisco José Hidalgo, tots dos esportistes de Quart de Poblet, es van proclamar campions d'Espanya universitaris d'handbol formant part de l'equip de la Universitat de València.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Vicente Chaparro i Francisco José Hidalgo, tots dos esportistes de Quart de Poblet, es van proclamar campions d’Espanya universitaris d’handbol formant part de l’equip de la Universitat de València.

El conjunt en el qual militaven els dos representants de la nostra localitat va véncer en la final a la Universitat de Màlaga per 31-24 per a emportar-se el títol en la cita disputada a Múrcia.

Vicent Chaparro, del Club Handbol Quart, i Francisco José Hidalgo, que actualment milita en el Club Florida Catarroja però que va jugar en el club local de Quart de Poblet fins l’any passat després d’un llarg periple per les seues categories inferiors, van demostrar la bona pedrera de jugadors d’handbol que existeix a Quart de Poblet.

Tots dos jugadors no es posen límits i continuaran buscant nous triomfs a nivell autonòmic i nacional, amb la vista posada en opcions de participació internacional.

Noticies relacionades
Scroll to Top