Un total de 100 esportistes participen en la final del Trofeu d’Iniciació de Solo Dance celebrat a Quart de Poblet

Un total de 100 esportistes van participar en la final del Trofeu d'Iniciació de la modalitat de Solo Dance que va tindre lloc en el pavelló del col·legi Villar Palasí. La cita, organitzada pel Club de Patinatge de Quart de Poblet en col·laboració amb la Federació Autonòmica, va resultar un gran èxit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Un total de 100 esportistes van participar en la final del Trofeu d’Iniciació de la modalitat de Solo Dance que va tindre lloc en el pavelló del col·legi Villar Palasí. La cita, organitzada pel Club de Patinatge de Quart de Poblet en col·laboració amb la Federació Autonòmica, va resultar un gran èxit.

Hissen Brull i Mariola Pastor van ser els grans protagonistes de la delegació local, ja que tots dos van aconseguir el passe a categoria territorial durant la cita celebrada a Quart de Poblet.

Charo Ramos, vicepresidenta de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, Toni Camino, màxim responsable del Club de Patinatge de Quart de Poblet, i el directiu del club local, Jaime Brull, van entregar els trofeus als millors esportistes de la jornada.

Noticies relacionades
Scroll to Top