Torna l’activitat Ioga en el Riu amb gran participació de persones majors de Quart de Poblet

El passat 20 de maig va tornar l'activitat “Ioga en el Riu”, organitzada per la Regidoria de Persones Majors de l'Ajuntament de Quart de Poblet amb la col·laboració del Servei d'Esports i Quart per l’Esport. Multitud d'usuàries i usuaris van participar en l'esdeveniment a la vora del Túria.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El passat 20 de maig va tornar l’activitat “Ioga en el Riu”, organitzada per la Regidoria de Persones Majors de l’Ajuntament de Quart de Poblet amb la col·laboració del Servei d’Esports i Quart per l’Esport. Multitud d’usuàries i usuaris van participar en l’esdeveniment a la vora del Túria.

Després de la cancel·lació de l’esdeveniment l’any 2020, les persones majors van tornar a gaudir de l’activitat en un entorn envejable. Seguint les mesures sanitàries vigents, Gema i Manoli, monitores de ioga de Quart per l’Esport, van preparar una sessió per a totes les persones assistents.

Este acte va servir per a posar de manifest les ganes dels nostres majors a practicar ioga, una activitat que ha estat molt condicionada durant tot l’any degut a la situació sanitària.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top