Torna la Lliga de futbol sala de Quart de Poblet

Torna una de les competicions amb més participació de Quart de Poblet. La Lliga de futbol sala del municipi de l'Horta torna a l'actualitat després de mesos sense activitat a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Torna una de les competicions amb més participació de Quart de Poblet. La Lliga de futbol sala del municipi de l’Horta torna a l’actualitat després de mesos sense activitat a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Els pavellons coberts de la Constitució i Villar Palasí seran els escenaris que acolliran els diferents partits que es disputaran durant la competició. Els equips interessats han d’inscriure’s a través del correu electrònic ligafutbolsala@gmail.com.

El preu de la matrícula és de 80 euros, mentre que cada partit s’haurà d’abonar 25 euros per equip. Existeixen descomptes per als conjunts que facen un pagament únic.

Quart per l’Esport, organitzador de la competició, també ha anunciat que existeix una APP i una pàgina web per a seguir l’evolució de les diferents categories.

Noticies relacionades
Scroll to Top