Sis esportistes del Club Atletisme Quart de Poblet disputen la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel-lí i Sant Isidre

Sis esportistes del Club Atletisme Quart de Poblet van disputar una nova edició de la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel-lí i Sant Isidre, cita integrada en el Circuit de Carreres Populars de València. La cita esportiva va tindre un recorregut d'un poc menys de sis quilòmetres, exactament 5,750 km.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Sis esportistes del Club Atletisme Quart de Poblet van disputar una nova edició de la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel-lí i Sant Isidre, cita integrada en el Circuit de Carreres Populars de València. La cita esportiva va tindre un recorregut d’un poc menys de sis quilòmetres, exactament 5,750 km.

Pablo Cano va ser el millor de la delegació de Quart de Poblet després de completar la prova en 24 minuts i 17 segons. Mentrestant, Rosa Morale, amb un temps de 26 minuts i 38 segons, i Nacho Rabanaque, amb 28 minuts i 16 segons, van arribar a la línia de meta abans de la barrera de la mitja hora.

Paco Ríos i Belén Zambrano es van quedar a les portes dels 30 minuts, ja que van entrar un i dos segons, respectivament, per darrere dels 30 minuts. Antonio Ibarra va completar la participació del Club Atletisme Quart.

Noticies relacionades
Scroll to Top