Reobertura de la Sala de Musculació del Complex Poliesportiu, el pròxim 22 de març

El Complex Poliesportiu de Quart de Poblet reobrirà el pròxim dilluns, 22 de març, la seua sala de musculació per a abonats i clubs esportius, després dels treballs de renovació de l'espai, la maquinària i els equipaments d'esta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Complex Poliesportiu de Quart de Poblet reobrirà el pròxim dilluns, 22 de març, la seua sala de musculació per a abonats i clubs esportius, després dels treballs de renovació de l’espai, la maquinària i els equipaments d’esta.

Entre les actuacions, cal destacar la renovació de tot l’equipament esportiu i la instal·lació de noves màquines de força i cardio. A més, s’ha instal·lat un sòl especial d’alta densitat amb l’objectiu de previndre lesions i realitzar una pràctica esportiva més segura. També s’ha realitzat una inversió en la instal·lació de panells d’il·luminació LED que busquen aconseguir els objectius de sostenibilitat mediambiental i eficiència energètica plantejats per l’Ajuntament.

A conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 i fins que les mesures se suavitzen, l’aforament màxim de la sala de musculació serà de quatre persones per hora per a garantir la salut i seguretat dels esportistes.

L’horari de la nova sala de musculació, per a la temporada 2020-2021, serà el següent:

– De dilluns a divendres de 8h a 16h -> Abonats

– De dilluns a divendres de 17h a 21.30h -> Clubs Esportius

– Dissabtes de 9h a 21h -> Abonats

– Diumenges de 9h a 14h -> Abonats

Noticies relacionades
Scroll to Top