Quart per l’Esport organitza un any més la seua Escola de Nadal

Quart per l’Esport organitza un any més la seua tradicional Escola de Nadal en el pavelló de la Costitució dirigida a xiquets i xiquetes nascuts entre 2010 i 2018. Les inscripcions poden realitzar-se en el Centre de l’Esport, situat en el carrer Batalla d'Almansa, número 6, o través del formulari electrònic que podràs trobar ací fins al pròxim 21 de desembre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart per l’Esport organitza un any més la seua tradicional Escola de Nadal en el pavelló de la Costitució dirigida a xiquets i xiquetes nascuts entre 2010 i 2018. Les inscripcions poden realitzar-se en el Centre de l’Esport, situat en el carrer Batalla d’Almansa, número 6, o través del formulari electrònic que podràs trobar ací fins al pròxim 21 de desembre.

L’Escola de Nadal permetrà als més xicotets aficionats a l’esport gaudir de les seues vacances nadalenques en un ambient únic i adaptat a les seues necessitats. L’horari de les activitats és de 9 a 14 hores, amb la matinal de 7.30 a 9 hores.

L’organització ha dividit l’Escola de Nadal en dos setmanes. D’una banda, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre el cost del qual és de 45 euros; i, per un altre, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener que costarà 38 euros. Si desitgen participar les dos setmanes el preu és de 79 euros.

Noticies relacionades
Scroll to Top