Quart per l’Esport ofereix una gran varietat de modalitats esportives per a este curs

Quart per l’Esport torna a oferir, com cada any, una gran varietat de modalitats esportives per a practicar durant tot l'any. A més de l'oferta esportiva municipal amb les activitats d'aigua i les activitats de terra del programa AQTIVAT, Quart per l’Esport disposa de nombrosos cursos per a mantindre's en forma.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart per l’Esport torna a oferir, com cada any, una gran varietat de modalitats esportives per a practicar durant tot l’any. A més de l’oferta esportiva municipal amb les activitats d’aigua i les activitats de terra del programa AQTIVAT, Quart per l’Esport disposa de nombrosos cursos per a mantindre’s en forma.

Pilates, ioga, taitxí, cross training, zumba, dansa, Street dance, balls de saló, aerogap, kangoo jumps, Runners Quart, marxa nòrdica, tennis i pàdel són les diferents activitats que ofereix Quart per l’Esport per a la recentment iniciada temporada.

Les inscripcions poden realitzar-se en el Centre de l’Esport, situat al carrer Batalla d’Almansa, número 6, o en la web www.quartesport.com.

Noticies relacionades
Scroll to Top