Quart de Poblet, seu de la jornada “Perspectiva de Gènere en la gestió de l’activitat física i l’esport”

Quart de Poblet acull el pròxim 3 de febrer la jornada “Perspectiva de Gènere en la gestió de l'activitat física i l'esport”, organitzada per l'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) i l'Ajuntament de Quart de Poblet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart de Poblet acull el pròxim 3 de febrer la jornada “Perspectiva de Gènere en la gestió de l’activitat física i l’esport”, organitzada per l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) i l’Ajuntament de Quart de Poblet.

Importants personalitats en el món de la gestió esportiva aportaran el seu punt de vista en una jornada que es desenvoluparà en el Centre Cultural El Casino de Quart de Poblet a partir de les 17.30 hores del 3 de febrer.

Les inscripcions gratuïtes per a participar en este cicle de ponències podran realitzar-se a través de la pàgina web de la GEPACV.

Capitolina Díaz, doctora per la Universitat de Londres, és Catedràtica de Sociologia en la Facultat de Cièncias Socials de la Universitat de València; Mª Ángeles Vidal, coordinadora de L’Alqueria del Basket; Mercedes Cano, coordinadora d’esports de la Mancomunitat del Barri del Crist; Cristina Mora, regidora de Cultura i Patrimoni Local, Memòria i Cultura Democràtica, Turisme, Igualtat i polítiques inclusives de l’Ajuntament de Quart; i María Such, Directora General de l’Institut Valencià de les Dones de la Generalitat Valenciana, participaran en la jornada.

Noticies relacionades
Scroll to Top