Quart de Poblet serà seu del Trofeu Diputació de València de frontó

La localitat de Quart de Poblet serà, per primera vegada en la seua història, una de les seus del Trofeu Diputació de València de frontó, que reunirà a deu dels millors jugadors d'esta modalitat esportiva. La partida que es disputarà en el Frontó Cobert Municipal de Quart se celebrarà el pròxim 24 de juliol a les 19 hores amb la participació del jugador local Adrián Benito.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

La localitat de Quart de Poblet serà, per primera vegada en la seua història, una de les seus del Trofeu Diputació de València de frontó, que reunirà a deu dels millors jugadors d’esta modalitat esportiva. La partida que es disputarà en el Frontó Cobert Municipal de Quart se celebrarà el pròxim 24 de juliol a les 19 hores amb la participació del jugador local Adrián Benito.

Durant el matí de hui, el Palau de la Batlia, seu de la Diputació de València, ha acollit la presentació de la setzena edició del Trofeu Diputació de València amb la presència del regidor d’Esports de Quart de Poblet, Fran Hidalgo, i representants del Club Pilota Quart.

El Trofeu Diputació de València de Frontó reuneix els millors esportistes de l’especialitat amb els jugadors professionals d’Escala i Corda i el Raspall, i un total de 10 jugadors competiran per parelles per a guanyar la competició, una de les més importants del calendari anual.

Quart de Poblet no sols tindrà rellevància en la competició perquè és una de les seus sinó que a més estarà representat per Adrián i Roberto, membres del club local i que tractaran de demostrar el seu alt nivell per a sumar al seu palmarés un nou èxit.

La partida del torneig que es jugarà a Quart serà el dissabte 24 de juliol en el Frontó Cobert Municipal, a les 19h, i enfrontarà a Adrián de Quart i Lluís De la Vega contra Roberto de Beniparrell i Pere Roc II.

Noticies relacionades
Scroll to Top