Quart de Poblet se suma a la commemoració del Dia Internacional de l’Activitat Física

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El municipi de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d’Esports, s’ha sumat hui, 6 d’abril, a la commemoració del Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau. L’esport traspassa fronteres, desafia estereotips i inspira i, per estos motius, és fonamental durant este període en el qual la pandèmia de la COVID-19 ha canviat els nostres dies.

El Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau és una oportunitat per a reconéixer el paper que l’esport i l’activitat física exerceixen en les comunitats i les vides de les persones a tot el món.

Per este motiu, des de Quart Ciutat Esportiva us convidem a mantindre-us actius, sans i solidaris en estos temps de distanciament físic i social.

Fran Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet, convida a tota la ciutadania a “mantindre viu l’esperit d’equip tan arrelat en el món de l’esport i l’activitat física”.

“És fonamental l’activitat física en estos dies i mantindre’ns actius ens ajudarà en un moment tan complicat amb motiu de la COVID-19”, ha agregat el regidor.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top