Quart de Poblet ret homenatge a Vicente Carrasco en un memorial entre la UD Quart i l’Alboraia

Quart de Poblet va rendir ahir un sentit homenatge a qui fora president de la UD Quart, Vicente Carrasco, que va morir fa uns mesos, amb un memorial on es van enfrontar la UD Quart i l'Alboraia. L'alcaldessa Carmen Martínez, acompanyada per altres representants del ple municipal, van acudir a la cita per a homenatjar la figura de l'ex president.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart de Poblet va rendir ahir un sentit homenatge a qui fora president de la UD Quart, Vicente Carrasco, que va morir fa uns mesos, amb un memorial on es van enfrontar la UD Quart i l’Alboraia. L’alcaldessa Carmen Martínez, acompanyada per altres representants del ple municipal, van acudir a la cita per a homenatjar la figura de l’ex president.

Durant l’esdeveniment, Carmen Martínez i Francisco José Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament, van entregar un ram de flors i una placa commemorativa als familiars de Carrasco, que durant diverses etapes va dirigir els designis de l’entitat local.

Multitud d’aficionats al futbol de Quart de Poblet es van concentrar en les graderies per a, primer, recordar la figura de l’ex president i, després, gaudir de l’espectacle del futbol amb el partit que van disputar la UD Quart i l’Alboraia.

Ana Díaz, presidenta de la UD Quart, el regidor Fran Hildago i María Amparo Carrasco, filla de Vicente Carrasco, van entregar els trofeus als dos equips que es van enfrontar sobre el terreny de joc del Municipal.

Noticies relacionades
Scroll to Top