Quart de Poblet es bolca amb l’esport durant el mes de juny

El municipi de Quart de Poblet, com realitza històricament, es bolcarà durant tot el mes de juny amb l'esport gràcies als diferents esdeveniments i competicions que es desenvoluparan durant tot el mes.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El municipi de Quart de Poblet, com realitza històricament, es bolcarà durant tot el mes de juny amb l’esport gràcies als diferents esdeveniments i competicions que es desenvoluparan durant tot el mes.

El passat cap de setmana es va donar el tret d’eixida amb la inauguració de la reforma del Camp Municipal de futbol on el Llevant UD i la UD Quart van disputar un partit amistós per a estrenar les instal·lacions i la nova gespa.

El pròxim 3 de juny arribarà el torn de la festa final dels Jocs Escolars, que es desenvoluparà en el pavelló complex municipal de Quart de Poblet. El mateix dia també se celebrarà l’obertura oficial de la piscina d’estiu de la localitat.

La fase d’ascens a Tercera Divisió, la Lliga Skateboarding CV, l’esdeveniment de e-sport, el torneig 3vs3 de bàsquet o la jornada dedicada a la marxa nòrdica seran els protagonistes d’un cap de setmana carregat d’activitats.

D’altra banda, les disciplines de tennis, patinatge i pressing agafaran el relleu durant els dies 11 i 12 de juny. Així, es disputarà el Torneig de Tennis en les instal·lacions de Villar Palasí, el Torneig Amistat de Patinatge que també se celebrarà en el mateix recinte i el Pressing Quart que tindrà lloc en el pavelló complex municipal.

El clínic femení de futbol, per a xiquetes d’entre 7 i 12 anys, i la Ekiden carrera obstacles, per als usuaris de l’activitat de runners, marcaran els dies 14 i 17 de juny, respectivament. En estes dates també començarà la Supercopa Lliga de futbol sala en el pavelló La Constitució.

El Cross Training Circuit, el dia 18, el Festival Gimnàstica Rítmica, el dia 20, o l’inici de la Champions Quart de futbol sala marcaran els següents dies del mes de juny.

La clausura dels cursos per a persones majors se celebrarà el 21 de juny de 9 a 14 hores. Esta serà una excel·lent manera d’acomiadar l’any per a estes persones usuàries abans de marxar-se de vacances estiuenques.

El Complex Poliesportiu Municipal acollirà el 25 de juny tant el Fitness Day com el Trofeu d’Handbol. I només un dia més tard, els aficionats a l’esport gaudiran de la clàssica Volta Ciclista Sant Onofre que transcorrerà pel circuit adjunt a la Coca-Cola i del Triatló Tritortugas en el Complex Poliesportiu.

Finalment, el 27 de juny es donarà inici a totes les escoles d’estiu de Quart de Poblet.

I, finalment, la Gala de l’Esport, que tindrà lloc l’1 de juliol a l’Auditori Molí de Vila, posarà la guinda a un mes en què l’esport ho inundarà tot.

Calendari d’activitats

Noticies relacionades
Scroll to Top