Quart de Poblet celebrarà la seua primera Sant Silvestre el pròxim 18 de desembre

El pròxim 18 de desembre se celebrarà la primera edició de la Sant Silvestre a partir de les 19 hores. Una carrera, organitzada pel Club Atletisme Quart de Poblet en col·laboració amb la regidoria d'Esports, que conjuminarà l'atletisme popular i les festes nadalenques.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El pròxim 18 de desembre se celebrarà la primera edició de la Sant Silvestre a partir de les 19 hores. Una carrera, organitzada pel Club Atletisme Quart de Poblet en col·laboració amb la regidoria d’Esports, que conjuminarà l’atletisme popular i les festes nadalenques.

La cita esportiva tindrà una prova de tres quilòmetres per a les persones que desitgen córrer i una marxa no competitiva de 1,5 quilòmetres per a fer que esta prova estiga oberta a tota la ciutadania que desitge gaudir de l’esport als carrers de Quart de Poblet.

Els tres millors, tant en categoria masculina com femenina, rebran un premi, així com els tres participants amb les disfresses més originals. També els tres xiquets o xiquetes amb millors disfresses rebran un premi i la millor disfressa grupal.

Les persones interessades a gaudir d’esta experiència esportiva nadalenca podran apuntar-se a través del següent enllace https://bit.ly/3lbHC7X.

Noticies relacionades
Scroll to Top