Quart de Poblet acull l’Autonòmic de frontó individual Trofeu President

Quart de Poblet es convertirà en els pròxims dies en l'epicentre de la pilota valenciana, ja que les instal·lacions municipals acolliran el Campionat Autonòmic de frontó individual, Trofeu President la Generalitat Valenciana. L'esportista local Adrián Benito representarà al municipi en esta cita marcada en roig en el calendari autonòmic.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart de Poblet es convertirà en els pròxims dies en l’epicentre de la pilota valenciana, ja que les instal·lacions municipals acolliran el Campionat Autonòmic de frontó individual, Trofeu President la Generalitat Valenciana. L’esportista local Adrián Benito representarà al municipi en esta cita marcada en roig en el calendari autonòmic.

Les finals començaran el pròxim 19 de novembre amb la disputa de les categories femenina B, veterans i femenina A. Les partides començaran a les 17.30 hores.

Mentrestant, el dissabte, 20 de novembre, arribarà el torn de les finals de Tercera, Primera i Segona. La final de Primera començarà a les 17.45 hores amb la presència del local Adrián Benito, un dels grans esportistes de Quart de Poblet pel seu extens palmarés en la modalitat de frontó.

Finalment, els dies 1 i 2 de desembre es completaran les restants categories d’aquest Campionat Autonòmic de frontó individual.

Cartell oficial
Cartell oficial
Noticies relacionades
Scroll to Top