Quart de Poblet acull la volta de “Handbol al Carrer” el pròxim 10 d’abril

Quart de Poblet serà la primera parada de la segona edició de “Handbol al Carrer”, el circuit que la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana organitza per a traure l'esport als carrers de ciutats de tot el territori.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart de Poblet serà la primera parada de la segona edició de “Handbol al Carrer”, el circuit que la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana organitza per a traure l’esport als carrers de ciutats de tot el territori.

Després de l’èxit de la primera edició, que va aconseguir reunir més de 1200 participants en els mesos previs a la celebració del Campionat de Món d’handbol femení en la Comunitat, el circuit lúdic-esportiu recupera la seua activitat.

L’aparcament annex a la Biblioteca Enric Valor de Quart de Poblet (València) acollirà el diumenge 10 d’abril a ‘Handbol al Carrer’, amb una participació oberta a tots els públics i edats per a acostar l’handbol a través d’un espai innovador que combina l’esport i les noves tecnologies gràcies a una zona gaming.

A més, esta serà la primera activitat en què els esportistes de ‘Handbol inclusiu’ participen en el circuit. A través d’esta iniciativa, la FBMCV pretén que els usuaris de salut mental del programa ‘Handbol som tots’ aconseguisquen una inclusió plena a través de l’esport.

Francisco José Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet, ha explicat que està molt content de la volta d’esta activitat al nostre municipi: “Estic molt feliç que en el nostre municipi es reprenga la gran iniciativa de Handbol al Carrer. No hi ha millor manera de promocionar un meravellós esport, com és l’handbol, que traient-lo al carrer i que tothom puga participar i conéixer-lo. Amb este esdeveniment seguim en la línia de fer de Quart de Poblet un poble referent en handbol”

Mentrestant, des del club local se celebra també el retorn del Handbol al Carrer: “És una gran notícia la volta del handbol al carrer. I més encara que la federació haja triat la nostra localitat per a la primera parada. És una gran manera de promocionar el nostre esport entre tota la població, sobretot entre els xiquets i xiquetes en edat escolar. Però també entre els pares, que moltes vegades no coneixen el nostre esport ni els beneficis que comporta practicar-lo. El Club Handbol Quart agraeix l’oportunitat de col·laborar i estem convençuts que serà una gran jornada d’handbol per al nostre poble”.

Pedro Fuertes celebra la volta “d’una activitat tan participativa i atractiva que ha aconseguit atraure a públics molt diversos i permetre una difusió del nostre esport per tot el territori valencià”. El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana remarca “el nostre compromís per la inclusió a través de l’esport, fent un pas més en un projecte que portem impulsant des de 2017 amb usuaris de salut mental en diversos clubs”.

Per a poder participar, l’únic requisit serà registrar-se en la web de la FBMCV o bé fer-ho el mateix diumenge de l’esdeveniment.

Noticies relacionades
Scroll to Top