Quart de Poblet acull la Copa Júnior Femení Preferent de bàsquet els dies 4, 5 i 6 de desembre

El Complex Poliesportiu Municipal de Quart de Poblet tornarà a ser escenari d'una de les competicions més importants de l'esport autonòmic. Si fa una setmana va ser el lloc que va gaudir de les millors gimnastes, els pròxims dies 4, 5 i 6 de desembre acollirà la competició de la Copa Júnior Femení Preferent de bàsquet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Complex Poliesportiu Municipal de Quart de Poblet tornarà a ser escenari d’una de les competicions més importants de l’esport autonòmic. Si fa una setmana va ser el lloc que va gaudir de les millors gimnastes, els pròxims dies 4, 5 i 6 de desembre acollirà la competició de la Copa Júnior Femení Preferent de bàsquet.

Els huit equips campions de la primera volta de la Lliga en Nivell 2 es donaran cita en les instal·lacions de la nostra localitat per a disputar el títol coper. Així, el CB Quart-Manises, Picken Claret, CB Terralfàs B, Flor de lis CB Algemesí, CDSC Godella, F&H Fitness Vila-real BC i dos equips del BF San Blas Alicante participaran en la Copa.

La Copa es disputarà per sistema d’eliminatòries, amb quarts de final, semifinals i final. El guanyador, a més de proclamar-se campió de la competició, ho tindrà tot a favor per a culminar durant la temporada l’ascens directe a Nivell 1 la pròxima campanya.

Noticies relacionades
Scroll to Top