Pressing Quart 2 corona al primer Campió Absolut de TyrisWrestling

Quart de Poblet va tornar a acollir una vegada més un esdeveniment de Tyris Wrestling. El dissabte passat lluitadors de la pròpia escola valenciana al costat d'uns altres de renom nacional i internacional es van donar cita en el Poliesportiu Municipal de Quart de Poblet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Quart de Poblet va tornar a acollir una vegada més un esdeveniment de Tyris Wrestling. El dissabte passat lluitadors de la pròpia escola valenciana al costat d’uns altres de renom nacional i internacional es van donar cita en el Poliesportiu Municipal de Quart de Poblet.

El xou el va obrir el propietari de Tyris Wrestling, el Tio Voro, qui va agrair als assistents la seua presència i a l’ajuntament de la localitat per fer possible l’esdeveniment. El cap va ser posteriorment interromput per TJ Charles, qui es va queixar que Gerard i Enriquecido li van privar injustament d’estar en les rondes finals de Torneig Inaugural. Immediatament Noah Striker va fer la seua aparició i, igual que TJ, va demanar explicacions per la seua polèmica derrota en semifinals. El Tio Voro va prendre una decisió salomònica i va pactar un combat entre tots dos el guanyador dels quals li seria atorgada una oportunitat titular en un futur. Després d’un dur enfrontament que va portar al públic a reaccionar a cada colp donat, va ser el lluitador irlandés qui es va emportar la victòria.

El segon combat va ser una triple amenaça on Javi Hunter, el representant de Tyris, es va imposar a Jack Lafita de PWE i al ex campió Condal de Resist, Guillermo. Seguidament es va veure un combat amb final polèmic, on una de les últimes incorporacions de Tyris Wrestling, Francisco, es va imposar a l’emmascarat Sangre amb l’ajuda del seu cosí Borja Caballero.

En la quarta i última contesa abans del descans es va veure una revenja entre la madrilenya Sara León i Millie McKenzie, la jove lluitadora britànica de WWE, els qui es van veure les cares 3 anys després. La victòria se la va emportar aquesta vegada la lluitadora nacional davant l’alegria dels allí presents que van gaudir d’un dels combats més emocionants de la vetlada.

Després d’uns minuts de pausa l’acció va tornar al ring de Tyris amb la presència del campió absolut de Rage, César Bravo. Bravo va estar acompanyat de la “elit” de Barcelona, és a dir, els campions per parelles Ley y Orden, el campió condal Issi i al costat d’ells el sempre polèmic Don Andrés. Precisament aquest últim va tindre unes paraules no sols per al públic de Quart sinó també per al recent ex campió Absolut de RIOT Bastian Krueger. Al rei fosc el van ajudar a equilibrar les coses Herejía (Ruby Ruiz & Vili Balanç) i Chester. Després d’un enfrontament que va tindre moviments aeris, argúcies i moviments conjunts, va ser l’equip de campions de Resist el que va aconseguir la victòria.

Posteriorment va tindre lloc la defensa de la Copa de la Seua Majestat El Rei… Mysterio, on el Cuchu FC representat per Toni Toni i el propi Cuchu va posar en joc el trofeu davant Jerarquia (Barracuda & Jocós Jr.). El combat no va tindre guanyador ja que el col·legiat Jack Lafita va expulsar a tots dos equips i va robar la copa com a bon pirata que és.

En el pre-mainevent vam veure a una de les lluitadores més reconegudes del panorama europeu, Charlie Morgan, enfrontar-se a Gerard García en un duel d’estil tècnic. El triomf podia caure de qualsevol costat ja que Gerard va posar al límit a Charlie, però finalment va ser “The Ace” qui es va emportar la victòria.

I va arribar l’hora del main event de la vesprada. Després de la cerimònia de presentació del nou Títol Absolut de Tyris Wrestling per part del Tio Voro, va donar principi l’envit entre Enriquecido i Albert Ambou. En aquest enfrontament, el favorit del públic, “El Senyor de les Pinyes”, no sols va haver de bregar amb el poder de més de 9000 d’Enriquecido, sinó també amb les interrupcions del company d’Enriquecido, Gerard García. García sempre caminava a l’aguait, a la recerca de qualsevol moment de distracció del col·legiat per a tirar-li un cable a d’Enriquecido. Desafortunadament per a Albert, ni el poder de la pinya ni els sucs van ser suficients per a véncer i d’Enriquecido va mantindre el seu invicte i es va convertir en el primer campió absolut de Tyris *Wrestling.

Així, entre els esbroncs a la dupla Gerard-Enriquecido i els aplaudiments de consolació a Albert Ambou es va acomiadar un esdeveniment històric.

Noticies relacionades
Scroll to Top