Pilota valenciana en el CEIP La Constitución

El mes de maig en el col·legi La Constitució és el mes de la Pilota Valenciana. L'alumnat de 4t, 5é i 6é ha posat en pràctica la Unitat Didàctica de Raspall. Les sessions d'Educació Física s'han traslladat del pati del col·legi als frontons municipals de Quart de Poblet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El mes de maig en el col·legi La Constitució és el mes de la Pilota Valenciana. L’alumnat de 4t, 5é i 6é ha posat en pràctica la Unitat Didàctica de Raspall. Les sessions d’Educació Física s’han traslladat del pati del col·legi als frontons municipals de Quart de Poblet. 

El raspall és un esport molt nostre i molt exigent a nivell físic que requereix una gran coordinació en la seua execució tècnica i sobretot un esport que reforça molts valors com el respecte, el companyerisme  i el treball en equip. Els xiquets i les xiquetes gaudeixen molt amb aquest esport i sobretot aprenen moltíssimes coses.

Com tots els cursos, alguns xiquets i xiquetes comencen a aficionar-se per la Pilota Valenciana i acudeixen al Club de Pilota de Quart de Poblet per a començar a entrenar i a competir. Continuarem practicant pilota, promocionant el nostre esport i gaudint de l’Educació Física.

Des d’ací volem transmetre l’agraïment a l’Ajuntament de Quart de Poblet per cedir-nos les instal·lacions del Frontó Municipal per a poder desenvolupar ací les sessions de Pilota. 

Va de bo en el CEIP La Constitució.

Noticies relacionades
Scroll to Top