Nacho Pacheco guanya el Campionat d’Espanya de frontó en categoria juvenil

Nacho Pacheco, jugador del Club Frontenis Quart de Poblet, es va adjudicar el títol en el Campionat d'Espanya en categoria juvenil que va tindre lloc el passat cap de setmana en la localitat valenciana de Nàquera. Pacheco va aconseguir la medalla d'or en la cita nacional al costat del seu company Sergio Ramos.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Nacho Pacheco, jugador del Club Frontenis Quart de Poblet, es va adjudicar el títol en el Campionat d’Espanya en categoria juvenil que va tindre lloc el passat cap de setmana en la localitat valenciana de Nàquera. Pacheco va aconseguir la medalla d’or en la cita nacional al costat del seu company Sergio Ramos.

D’altra banda, Toni Expósito, també membre del club local, va fer una gran competició encara que no va aconseguir el podi en les seues respectives categories. Expósito es va quedar en els quarts de final en frontennis i les semifinals en pala.

Des de Quart Ciutat Esportiva volem felicitar el Club Frontennis Quart de Poblet i als seus jugadors per l’excel·lent nivell mostrat en el Campionat d’Espanya.

Noticies relacionades
Scroll to Top