Més de 700 atletes confirmen un nou èxit de la Volta a Peu de Quart de Poblet

volta-peu-2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

volta-peu-2019

Poc més de les 19.30 hores. La gent nerviosa. Amb ganes de començar. Estiraments, xicotetes carreres… Tot estava preparat. Comença la carrera més multitudinària a Quart de Poblet.

Atletes, molts atletes. Però també aficionats. Amants de l’esport que tenen marcada en roig aquesta carrera gratuïta organitzada pel Club Atletisme de Quart de Poblet, en col·laboració amb l’Ajuntament.

Entre ells, Fran Hidalgo, nou regidor d’Esports, no es va quedar al marge. Es va calçar les seues sabatilles i… a córrer. També José Antonio Acosta, regidor de Comunicació. Però van anar dos dels molts atletes locals que es van animar a córrer una de les clàssiques del calendari provincial.

Moltes històries que contar. Grups d’amics que es preparen per a l’inici de la seua particular temporada després de l’estiu i que competeixen entre ells per a arribar a la meta en primer lloc.

També esportistes que tornen a l’asfalt després d’un temps d’absència. Després de donar a llum, va decidir tornar a córrer i huit quilòmetres més tard se li va endevinar un somriure d’alegria. Alegria per acabar, per tornar i per estar orgullosa de fer-ho en una carrera que era habitual en la seua preparació.

Més de 700 atletes es van donar cita en una competició que, malgrat l’amenaça de pluja, va transcórrer sense sobresalts. Tot perfecte perquè els inscrits gaudiren d’un traçat de 8200 metres per les entranyes de Quart de Poblet.

Els moments durs per als atletes aficionats eren menys quan passaves pels punts d’animació o pel carrer Joan XXIII, que semblava l’alt del Angliru en la Volta a Espanya. El públic molt pròxim a tots. Poc importava si els coneixien o no. Però els crits i els aplaudiments retrunyien en el cor de cadascun.

Respecte als guanyadors, el local Jaume Albaráñez, del CD Metaesport, i Mónica Pilco, del Kenyan Urban Way, es van adjudicar el triomf en la categoria absoluta.

En definitiva, un nou èxit de la Volta a Peu de Quart de Poblet, que va confirmar la seua condició de referent en el calendari de les carreres populars de la província de València.

Noticies relacionades
Scroll to Top