Més de 400 esportistes gaudeixen de l’estrena de la Sant Silvestre a Quart de Poblet

Més de 400 esportistes van gaudir dissabte passat de la primera edició de la Sant Silvestre de Quart de Poblet, una carrera emblemàtica que se celebra en els dies previs al tancament de l'any. El Club Atletisme de Quart de Poblet, en col·laboració amb l'Ajuntament, va organitzar al cita que va resultar un gran èxit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Més de 400 esportistes van gaudir dissabte passat de la primera edició de la Sant Silvestre de Quart de Poblet, una carrera emblemàtica que se celebra en els dies previs al tancament de l’any. El Club Atletisme de Quart de Poblet, en col·laboració amb l’Ajuntament, va organitzar al cita que va resultar un gran èxit.

Lídia Arseguet, en categoria femenina, i Jaume Albaráñez, en masculina, es van adjudicar el triomf en esta cita esportiva, que es va caracteritzar per la gran participació de veïns de totes les edats que no van voler perdre’s l’oportunitat de córrer pels carrers de Quart de Poblet.

A més, l’organització va entregar trofeus a les millors disfresses tant entre els més xicotets com entre els més majors. Així mateix, es va regalar un gorro de Papà Noel a tots els participants.

Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, i Fran Hidalgo, regidor d’Esports, van presenciar la competició en la qual centenars de persones van viure l’ambient als carrers del municipi.

Noticies relacionades
Scroll to Top