Les pistes d’skate de Quart de Poblet celebren el diumenge la tercera prova del Trofeu Comunitat Valenciana d’scooter freestyle i roller freestyle

Les pistes d’skate de Quart de Poblet es convertiran el diumenge, 19 de desembre, en l'epicentre del patinatge freestyle autonòmic amb motiu de la tercera prova del Trofeu Comunitat Valenciana d'scooter freestyle i roller freestyle, competició organitzada per la Federació de Patinatge de la CV.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Les pistes d’skate de Quart de Poblet es convertiran el diumenge, 19 de desembre, en l’epicentre del patinatge freestyle autonòmic amb motiu de la tercera prova del Trofeu Comunitat Valenciana d’scooter freestyle i roller freestyle, competició organitzada per la Federació de Patinatge de la CV.

Els millors especialistes de cada modalitat esportiva es donaran cita en la instal·lació municipal per a exhibir els seus millors trucs davant la mirada atenta del públic. A partir de les 10 hores es disputarà el trofeu d’scooter, mentre que el de roller començarà a les 15 hores.

La Nucia i Alaquàs han sigut els municipis que han albergat les altres dues seus d’aquesta competició autonòmica.

Noticies relacionades
Scroll to Top