Les pistes del skatepark de Quart de Poblet reobrin les seues portes el pròxim 13 d’abril

Les pistes del skatepark de Quart de Poblet reobriran les seues portes al públic el pròxim 13 d'abril després de la flexibilització de les restriccions sanitàries imposades per a la lluita contra la pandèmia provocada per la COVID-19 des de fa més d'un any.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Les pistes del skatepark de Quart de Poblet reobriran les seues portes al públic el pròxim 13 d’abril després de la flexibilització de les restriccions sanitàries imposades per a la lluita contra la pandèmia provocada per la COVID-19 des de fa més d’un any.

En aquesta nova fase, la instal·lació esportiva tindrà un aforament de 30 persones per a evitar que es produïsquen aglomeracions en el seu interior. Així mateix, haurà de respectar-se la distància de 1,50 metres entre tots els aficionats al skate que es donen cita en les pistes per al seu ús.

La instal·lació municipal, que ha resultat un rotund èxit des de la seua inauguració per l’elevat nombre de practicants que acudeixen diàriament, podrà usar-se de dilluns a divendres de 17.30 a 21.30 hores i els dissabtes de 9-30 a 13.30 hores.

Fran Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet, ha recordat la importància de seguir les normes en aquesta reobertura: “Ens alegra tornar a obrir les pistes de skate perquè totes les aficionades i aficionats puguen gaudir d’una de les millors instal·lacions per a practicar aquesta modalitat esportiva de la província de València”.

“Hem de ser responsables per a continuar gaudint de l’esport. Per això, és fonamental complir amb les normes perquè puguem garantir la seguretat i salut de totes les persones que acudisquen a la instal·lació esportiva. Encara estem lluitant contra la pandèmia i hem de comprometre’ns tant per nosaltres com per totes les persones que ens envolten”, ha seguit el regidor.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top