Les monitores i monitors esportius de Quart de Poblet reben formació sobre diversitat sexual, de gènere i familiar

El Centre de l’Esport de Quart de Poblet va acollir el dimarts passat un taller formatiu sobre diversitat sexual, de gènere i familiar dirigit als monitors i monitores del servei d'esports de l'Ajuntament i les escoles d'estiu esportives organitzades per Quart per l’Esport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Centre de l’Esport de Quart de Poblet va acollir el dimarts passat un taller formatiu sobre diversitat sexual, de gènere i familiar dirigit als monitors i monitores del servei d’esports de l’Ajuntament i les escoles d’estiu esportives organitzades per Quart per l’Esport.

La formació va ser impartida per l’associació LAMBDA, col·lectiu LGTB+ que treballa per la per la igualtat i inclusió de les persones lesbianes, homosexuals, bisexuals i transsexuals.

Les persones assistents van poder gaudir d’un taller molt dinàmic que els va ajudar a detectar i tractar diferents situacions quotidianes dins de les activitats que imparteixen.

L’activitat, coordinada tant per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament com per la Casa de la Dona, va ser la primera d’una sèrie d’accions que es duran a terme per a formar en diferents matèries transversals a les monitores i monitors esportius de Quart de Poblet.

Noticies relacionades
Scroll to Top