L’equip de Quart de Poblet venç en una nova edició del Memorial Xiquet de Quart

En el marc de les festes locals de Quart de Poblet, l'equip local de pilota valenciana es va emportar el triomf en la 41 edició del Memorial Xiquet de Quart, que se celebra en un dels carrers de la localitat de l’Horta Sud.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

En el marc de les festes locals de Quart de Poblet, l’equip local de pilota valenciana es va emportar el triomf en la 41 edició del Memorial Xiquet de Quart, que se celebra en un dels carrers de la localitat de l’Horta Sud.

El conjunt de Quart de Poblet, compost per Adrián, Víctor Bueno i Arcusa, va derrotar al combinat de Beniparrel, integrat per Roberto, Herrera i Jordi, per 70-50.

L’any passat, a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19, no es va poder celebrar un dels tornejos més importants del calendari autonòmic. La memòria d’Alberto Arnal, més conegut com Xiquet de Quart, bé mereix que any rere any es dispute esta cita esportiva durant la celebració de les festes patronals.

Abans de la disputa de la competició, es va realitzar una exhibició de pilota en la modalitat de raspall per part dels xiquets d’entre set i onze anys de l’Escola local. El futur d’este esport està garantit gràcies a l’esforç del club local.

Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, no es va perdre la cita esportiva on Nemesio Serrano va ser, una vegada més, l’apuntador del Xiquet de Quart. Els regidors Francisco Hidalgo i Bartolomé Nofuentes també van presenciar la partida.

Noticies relacionades
Scroll to Top