L’alcaldessa Carmen Martínez rep a la gimnasta Claudia Moreno després dels seus últims èxits en el Nacional

L'alcaldessa Carmen Martínez i el regidor d'Esports, Fran Hidalgo, han rebut durant el matí de hui a la jove gimnasta Claudia Moreno, que va aconseguir grans èxits en l'últim Campionat d'Espanya individual, absolut i per autonomies que va tindre lloc a València durant el mes de desembre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

L’alcaldessa Carmen Martínez i el regidor d’Esports, Fran Hidalgo, han rebut durant el matí de hui a la jove gimnasta Claudia Moreno, que va aconseguir grans èxits en l’últim Campionat d’Espanya individual, absolut i per autonomies que va tindre lloc a València durant el mes de desembre.

Entre els grans resultats de Moreno en el Nacional, l’esportista del Club Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet es va penjar la medalla de bronze tant en la classificació general com en l’aparell de maces. A més, es va proclamar campiona d’Espanya per autonomies amb el combinat de la Comunitat Valenciana i va aconseguir l’ascens a Primera Categoria.

Durant la recepció, la jove esportista va ensenyar a l’alcaldessa i al regidor les medalles i diplomes que li acrediten com una de les gimnastes amb més futur de la gimnàstica rítmica espanyola i autonòmica.

Fran Hidalgo ha expressat la seua satisfacció per tindre a Quart de Poblet a Claudia Moreno, ja que “és un exemple de superació i tenacitat per a la resta de la ciutadania”. “Està fora de tot dubte el seu gran nivell esportiu que li ha portat a pujar-se al podi en el Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica”.

“És un orgull per al nostre poble comptar amb Claudia Moreno que porta el nom de Quart de Poblet a tots els racons del país gràcies als seus excel·lents resultats en les competicions en les quals participa”, ha afegit Hidalgo.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top