L’Ajuntament de Quart de Poblet saneja la superficie de joc de la pista exterior del Complex Poliesportiu

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha actuat sobre la pista exterior del Complex Poliesportiu realitzant una obra de sanejat en la superfície de joc amb el que es pretén millorar la pràctica esportiva.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha actuat sobre la pista exterior del Complex Poliesportiu realitzant una obra de sanejat en la superfície de joc amb el que es pretén millorar la pràctica esportiva.

A més, s’ha repintat el perímetre barrat de color gris per a donar-li major coherència a la pista i que s’integre de manera més amable amb l’entorn.

El Consistori ha aprofitat que aquesta pista poliesportiva multidisciplinària es troba tancada a la ciutadania, seguint les mesures d’higiene i seguretat decretades per les autoritats per a combatre la COVID19, per a dur a terme aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 1.600 euros.

D’aquesta manera, es continuen millorant les diferents instal·lacions esportives amb les quals compta Quart de Poblet, dins de les polítiques de promoció de la salut que centren la labor que es realitza des de l’equip de govern.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top