La Regidoria d’Esports es reuneix amb el Club Patinatge Quart en la seua ronda de cites amb entitats esportives per a planificar la nova temporada

Fran Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, s'ha reunit amb el Club Patinatge Quart per a conéixer les necessitats i inquietuds de cara a la nova temporada. Esta cita, que s'emmarca dins de la ronda de visites que s'estan produint amb les diferents entitats esportives del municipi, ha servit per a avançar en la planificació per a setembre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Fran Hidalgo, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet, s’ha reunit amb el Club Patinatge Quart per a conéixer les necessitats i inquietuds de cara a la nova temporada. Esta cita, que s’emmarca dins de la ronda de visites que s’estan produint amb les diferents entitats esportives del municipi, ha servit per a avançar en la planificació per a setembre.

El Club Patinatge Quart ha detallat al regidor i el seu equip l’ambiciós projecte esportiu que estan construint per als pròxims anys i que permetrà que tots els amants del patinatge tinguen la seua llar a Quart de Poblet. Així mateix, s’han parlat de futurs projectes i esdeveniments on col·laboraran les dos entitats.

Durant la reunió, Hidalgo ha informat el club esportiu que, a causa de l’elevat creixement qualitatiu i quantitatiu que està experimentat el club, s’ha decidit ampliar l’horari cedit d’instal·lacions esportives municipals.

Esta trobada, així com les produïdesen les últimes setmanes amb altres entitats, ve propiciada després de l’oferiment del regidor Fran Hidalgo en el Consell Assessor d’Esports a asseure’s amb els clubs i conéixer les seues necessitats presents i futures.

Noticies relacionades
Scroll to Top