La regidoria d’Esports de Quart de Poblet realitza un taller de resiliència dins del programa del Dia Mundial de la Salut Mental

La regidoria d'Esports de Quart de Poblet realitzarà demà, 15 d'octubre, un taller de resiliència titulat “Descobrint les nostres fortaleses” en el marc de la programació del Dia Mundial de la Salut Mental. L'activitat es desenvoluparà en el pavelló del Poliesportiu Municipal a les 11.30 hores.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

La regidoria d’Esports de Quart de Poblet realitzarà demà, 15 d’octubre, un taller de resiliència titulat “Descobrint les nostres fortaleses” en el marc de la programació del Dia Mundial de la Salut Mental. L’activitat es desenvoluparà en el pavelló del Poliesportiu Municipal a les 11.30 hores.

Les persones interessades a participar en l’activitat podran apuntar-se en el telèfon 667 91 60 46 o en l’email sanitat@quartdepoblet.org.

Durant les diferents jornades també hi haurà un taller de risoterapia, el 22 d’octubre, un cineforum i col·loqui posterior, el 10 de novembre, i una obra teatral, el 12 de novembre.

Noticies relacionades
Scroll to Top