La quartera Ana Tomás i Juan Antonio Llabrés, campions de la Copa d’Espanya de Catamarans 2012

anatomaswebesport
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

anatomaswebesport

La  tripulació formada per la quartera Ana Tomás i Juan Antonio Llabrés, Professors de Belles Arts i Informàtica, respectivament,  i membres del Club de Vela de la Universitat Politècnica de València, van guanyar recentment la Copa d’Espanya 2012 de Catamarans, celebrada al Club Nàutic de Dénia.

DeniaVela2012, està organitzat pel RCN Dénia i la Reial Federació Espanyola de Vela (RFEV), amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, la Secretaria Nacional de les Classes, Sail Action i Magic Marine.

Les més de 70 embarcacions (de tota Espanya i d’altres països) participants al DeniaVela van disputar part de les 9 proves previstes, al llarg de 3 dies en què les condicions metereològiques van ser canviants, i de forts vents. Proves guanyades amb gran autoritat (2,1è,1è,1è,1è), els fan posseir tan merescut títol.  Guanyant fins i tot a què diuen ser el vuit vegades campió del Món en els 80. Ja en 2003 i 2005 aquesta tripulació va guanyar la mateixa prova, però la baixa maternal els va impedir progressar, reapareixent amb mes força si és possible en 2011. Al març van guanyar també el campionat autonòmic al club nàutic de Pobla Marina en Pobla de Farnals.

D’ells s’espera una bona situació del pròxim europeu, i esperant que els siga propici els vents de la Bretanya Francesa i així puguen aconseguir aqueix triplet tan desitjat com difícil en aquest 2012.

Detall de la regata:

El recorregut constava de dos bastons sotavent amb boia de desmarcatge i arribada en sotavent. Després d’aquest triomf, la tripulació se situa líder del rànquing nacional i  formarà part de l’equip nacional que defensarà els colors espanyols en el pròxim Campionat Europeu de Catamarà a França durant el mes d’agost del 2012 on a més,  Ana Tomás Miralles, professora Titular de la Universitat Politècnica de València inaugurarà una exposició a les instal·lacions que li ofereix el Club Nàutic.Com a artista hi exhibirà la seua obra més recent entorn dels esdeveniments nàutics que li han marcat com a regatista versada en el tema de la navegació. El projecte queda obert a aquestes noves experiències tan compatibles: “mens sana in corpore sano”.


Noticies relacionades
Scroll to Top