La presentació de l’escola de la UD Quart, el 29 d’octubre a les 20 hores

El pròxim 29 d'octubre tindrà lloc la presentació de l'escola de la UD Quart a partir de les 20 hores en el camp municipal de Quart de Poblet. Després d'una temporada marcada per la pandèmia provocada per la COVID-19, el club de futbol de la nostra localitat tornarà a realitzar la presentació oficial de tots els equips de la seua pedrera.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El pròxim 29 d’octubre tindrà lloc la presentació de l’escola de la UD Quart a partir de les 20 hores en el camp municipal de Quart de Poblet. Després d’una temporada marcada per la pandèmia provocada per la COVID-19, el club de futbol de la nostra localitat tornarà a realitzar la presentació oficial de tots els equips de la seua pedrera.

Des de l’organització s’informa a les persones interessades en acudir a l’esdeveniment que es compliran escrupolosament totes les mesures sanitàries existents per a garantir la salut de tots els assistents.

Durant la presentació, tots els jugadors que componen l’extensa pedrera d’esta emblemàtica entitat de Quart de Poblet eixiran a la gespa del Municipal per a ser homenatjats pels aficionats.

Noticies relacionades
Scroll to Top