La piscina d’estiu de Quart de Poblet obri les seues portes el pròxim 19 de juny

El pròxim 19 de juny obriran les portes de la piscina de Quart de Poblet perquè la ciutadania puga gaudir del bany sense eixir del municipi. Les entrades per a adquirir les entrades per a accedir al recinte municipal s'hauran de comprar de manera on line en www.aqquart.es.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El pròxim 19 de juny obriran les portes de la piscina de Quart de Poblet perquè la ciutadania puga gaudir del bany sense eixir del municipi. Les entrades per a adquirir les entrades per a accedir al recinte municipal s’hauran de comprar de manera on line en www.aqquart.es.

Les entrades podran comprar-se amb fins a 48 hores d’antelació al servei. En cas que la persona usuària no dispose dels mitjans tecnològics necessaris podrà tramitar la compra per via telefònica en el telèfon 646475567.

Durant aquesta temporada, es reprenen les activitats esportives tant en aigua com en terra per a les persones que desitgen practicar esport en el recinte municipal. Per a més informació sobre les mateixes es pot telefonar al 96 323 19 92, en horari de 10.30-13.00, enviar un email al correu aqquart@gestionsaludydeporte.es o través de la web www.aqquart.es.

Del 19 de juny al 27 de juny l’horari de la piscina serà de dilluns a diumenge d’11 a 20 hores. Mentrestant, del 28 de juny al 29 de juliol serà de dilluns a dijous de 12 a 20 hores, i els divendres, dissabtes i diumenges d’11 a 20 hores. Finalment, del 30 de juliol al 31 d’agost l’horari serà d’11 a 20 hores.

El preu dels bons d’activitats dirigides serà de 19,90 euros al mes. Els xiquets, de 3 a 12 anys, pagaran 2 euros i 2,5 euros els dissabtes, diumenges i festius. D’altra banda, els adults, majors de 13 anys, pagaran 3 euros i els dissabtes, diumenges i festius 4 euros. L’entrada serà gratis per als jubilats i pensionistes de Quart de Poblet en possessió de la targeta pensionista o daurada.

Noticies relacionades
Scroll to Top