La Penya Ciclista inclou per primera vegada un podi femení en la carrera de Sant Onofre

volta san onofre 2018
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

volta san onofre 2018

La Penya Ciclista de Quart de Poblet va celebrar el 58a edició del Trofeu Sant Onofre, que com a principal novetat va comptar per primera vegada amb podi doble: masculí i femení, en incorporar-se dones a aquesta prova. Van participar 70 corredors i corredores de la categoria cadet i van donar 25 voltes a un circuit de 2,1 quilòmetres de corda, traient una mitjana de velocitat de 40 quilòmetres a l’hora. Tot un assoliment.

En el podi masculí el primer lloc va ser para Jordi Constantino, el segon per a Pedro Javier Madrid i el tercer per a Gerard Montoro. En el femení, Marina Grau va ocupar la primera posició, Sofia Martínez la segona i Andrea Castejón la tercera. El primer equip classificat, el GINESTAR ULBSPORT, va rebre també trofeu. 

Del lliurament dels premis es van encarregar el regidor d’Esports, Manuel Diaz, i el president de la Penya, Miguel-Ángel Sáez.

No va haver-hi incidències, el matí va ser adequat per als corredors i corredores, i els serveis de l’ajuntament, tant en neteja i preparació del circuit, així com la Policia Local, van complir amb solvència i professionalitat. 

El patrocini va ser a càrrec de l’Ajuntament, amb les col·laboracions econòmiques puntuals del Grup OBREMO i de CAIXA POPULAR.

ISMAEL FITA, històric dirigent de la Penya, es va encarregar de l’animació é informació de l’esdeveniment, micròfon en mà. L a carrera va ser presenciada per molts aficionats i aficionades, que es van situar al llarg del circuit.

Noticies relacionades
Scroll to Top