La Penya Ciclista de Quart disfruta a Itàlia

ciclista-italia
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

ciclista-italia

L’última setmana de juny la Penya Ciclista de Quart de Poblet ha passejat el nom de Quart de Poblet per les carreteres italianes dels Dolomites. Han sigut 7 dies d’intens ciclisme i d’intensa germandat entre els 8 socis (7 amb bici i 1 d’assistent) valents que s’han llançat a esta insòlita aventura que a penes fa dos anys només estava en el cap del nostre president Miguel Sáez. Entre el desig i la realitat només teníem 4.000 km per davant.

Així, Miguel Sáez, Josep-María Valldecabres (66 anys) , José Todo, Juan Antonio Manzano, Raúl Nieves, Javier Briones i Ximo Martinez, van pujar 13 cimes mítiques del Gir d’Itàlia. El primer dia pugem la Marmolada, el Passo Sella, el Passo Gardena i el Passo Campolongo. El segon dia, Passo Giau, Passo tre Croci, els Tre Cime doní Lavaredo i el Passo Falzarego. Este dia va ser dels més intensos tant pels ports com per la pluja i el fred. El tercer dia es va pujar l’espectacular Stelvio pels dos vessants i per fi, l’últim dia es va coronar el temible Mortirolo i el Passo Gavia.

Sens dubte, esta edició, la desena, ha sigut la dels rècords. És el lloc més llunyà a què ha anat la Penya (Itàlia) . S’han fet més excursions que mai (4) , s’han pujat els ports més mítics del ciclisme i, en particular del Giro d’Itàlia.

D’altra banda, hem tocat el “cielo” pujant fins als 2.760 m d’altitud del Stelvio, allí on les neus es perpetuen i el lloc on més prop vam estar d’un soci, Pepe Company, que ens ha deixat recentment i al que la Penya ha volgut retre homenatge en el port més emblemàtic de tots; el Mortirolo amb els seus 12,41 km al 10,5 % de mitja.

Noticies relacionades
Scroll to Top