La gala de l’esport 2022 se celebrarà el pròxim 1 de juliol a l’Auditori Molí de Vila

Ahir va tindre lloc una nova sessió del Consell Assessor d'Esports de Quart de Poblet en el qual van participar representants de 17 clubs de la localitat. Francisco José Hidalgo, regidor d'Esports, va presidir la reunió que va tindre lloc en el Centre de l’Esport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Ahir va tindre lloc una nova sessió del Consell Assessor d’Esports de Quart de Poblet en el qual van participar representants de 17 clubs de la localitat. Francisco José Hidalgo, regidor d’Esports, va presidir la reunió que va tindre lloc en el Centre de l’Esport.

Durant la cita, el regidor va anunciar que el pròxim 1 de juliol tindrà lloc la celebració de la Gala de l’Esport 2022 a l’Auditori Molí de Vila. El responsable municipal, a més, va sol·licitar col·laboració a les entitats per a la presentació de la gala així com per a la realització de breus exhibicions sobre l’escenari.

D’altra banda, Hidalgo va informar els presents que el pròxim 25 de febrer és la data límit per a presentar homenatjats per part dels clubs així com candidats a millors esportistes.

Un altre dels assumptes que es van tractar van ser els pressupostos participatius. El Consell d’Esports va debatre sobre diferents opcions per a presentar si bé encara s’han d’estudiar.

Respecte a la comissió organitzativa de gestió d’instal·lacions, es proposa la data de la primera reunió per al pròxim 16 de febrer a les 19.30 hores.

Finalment, el Club Handbol de Quart de Poblet va informar que una empresa s’ha posat en contacte amb ells per a instal·lar càmeres d’enregistrament dels partits per a tots els clubs. L’Ajuntament, segons el regidor, autoritzaria la instal·lació de les mateixes encara que ara han de ser els clubs els que decidisquen si poden assumir el cost del servei.

Noticies relacionades
Scroll to Top