L’1 d’octubre obrirà la renovada piscina del Complex Poliesportiu de Quart de Poblet

El divendres, 1 d'octubre, és el dia marcat per a la reobertura de la renovada piscina del Complex Poliesportiu de Quart de Poblet. Després dels treballs de millora i impermeabilització realitzats en la instal·lació, les persones usuàries tornaran a gaudir de la natació i de les diferents activitats des de l'1 d'octubre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El divendres, 1 d’octubre, és el dia marcat per a la reobertura de la renovada piscina del Complex Poliesportiu de Quart de Poblet. Després dels treballs de millora i impermeabilització realitzats en la instal·lació, les persones usuàries tornaran a gaudir de la natació i de les diferents activitats des de l’1 d’octubre.

D’esta manera, el divendres es reprendran els cursets, tant els orientats als xiquets com als adults. Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet es recorda que l’horari de la instal·lació de dilluns a divendres és de 8 a 23 hores, els dissabtes de 9 a 21 hores i els diumenges de 9 a 14 hores.

Així mateix, està permesa la reserva dels diferents espais (bany lliure, balneari i sala cardio) en la consergeria del Complex Poliesportiu o telefonant al 96 152 24 41.

D’altra banda, les persones usuàries han de recordar que les mesures sanitàries continuen vigents i que, per tant, és obligatori l’ús de la mascareta en els espais tancats, mantindre la distància social de 1,5 metres i la limitació d’aforaments. L’ús de vestuaris i de dutxes sí que està permés.

Noticies relacionades
Scroll to Top