Jornada de Clausura dels grups de Gimnàstica de Manteniment de Majors de l’Àrea d’Esports

clausura-mayores-2017
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

clausura-mayores-2017

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Quart de Poblet ha despedit amb una meravellosa jornada d’energia positiva, la campanya de la temporada 2016-17 en la que han participat aproximadament 150 persones d’entre 60 i més de 80 anys, que han treballat durant tot el curs d’octubre a juny, en franca camaraderia i camaraderia, totes les activitats i treballs fisicoludicoesportius proposats pels respectius monitors i monitores d’ESPORTINAT, SL. que han sigut els responsables.

Totes les persones que conformen els 8 grups que estan en actiu i al complet en estos moments han posat el seu “granito d’arena” per a cuidar-se de forma integral durant tot el curs i especial i gran interés a dur a terme en perfecta harmonia i execució, la classe magistral de Tai-Chi que ha dirigit Patri junt amb Alba i Pilar en el Pavelló Cobert dijous passat 29 de juny de 2017.

Amenitzats durant el descans per la Coral Rondó els integrants de la qual també són en un 50% gimnastes de l’Àrea d’Esports, reprenem la segona part amb una classe dirigida de ball per Ramón (de Quart per l’Esport) en la que també han pogut demostrar que són capaços de seguir amb coreografies pròpies, la música més popular i puntera d’este estiu.

Des de l’Àrea d’Esports i l’Àrea de Persones Majors, volem posar en valor l’esforç que estes persones realitzen, sent grans referents en tenacitat i humilitat i agrair que no haja faltat un somriure en cada rostre que hui ha suat l’última classe de la temporada.

Durant quasi tres hores hi ha regnat sobretot la felicitat i la col·laboració, la bondat, la pau, l’harmonia, la tranquil·litat, l’amistat i moltes altres del mateix caire que les bones persones que han acudit hui han generat.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top