Ja està a la venda l’abonament Aqquart per a gaudir de les activitats dirigides en la piscina d’estiu

Les persones interessades a gaudir durant els mesos de juliol i agost de les activitats dirigides de la piscina d'estiu poden adquirir ja l’abonament Aqquart. Per a realitzar la inscripció és necessari acudir a la taquilla de la piscina de dilluns a diumenge en horari de 13 a 19 hores. El pagament podrà realitzar-se en metàl·lic o amb targeta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Les persones interessades a gaudir durant els mesos de juliol i agost de les activitats dirigides de la piscina d’estiu poden adquirir ja l’abonament Aqquart. Per a realitzar la inscripció és necessari acudir a la taquilla de la piscina de dilluns a diumenge en horari de 13 a 19 hores. El pagament podrà realitzar-se en metàl·lic o amb targeta.

Con este bono, que tiene un precio mensual de 19,90 euros, se puede asistir a cualquier actividad en cualquier momento, teniendo siempre en cuenta los horarios establecidos. Amb aquest abonament, que té un preu mensual de 19,90 euros, es pot assistir a qualsevol activitat en qualsevol moment, tenint sempre en compte els horaris establits.

Les activitats es desenvoluparan de dilluns a divendres en horari de matins, de 09.45 a 10.45 hores, i en horari de vesprades, de 20.15 a 21.15 hores.

Respecte als abonaments, cal tindre en compte que són de caràcter personal i intransferible, per la qual cosa s’haurà d’acreditar la titularitat davant el personal de la instal·lació.

D’altra banda, les sessions d’activitats aquàtiques tindran una duració de 45 minuts i les que es realitzen en sec duraran de 60. Les sessions d’activitats express, siguen aquàtiques o no, tindran una duració de 30 minuts.

El quadrant d’activitats i tota la informació relativa a l’abonament pot consultar-se en la secció “serveis” de la pàgina web d’Aqquart (https://aqquart.es/servicios/)

Noticies relacionades
Scroll to Top