Inaugurada la nova pista del pavelló municipal amb la presència de l’alcaldessa Carmen Martínez

El dissabte passat va tindre lloc la inauguració de la nova pista del pavelló municipal amb la presència de l'alcaldessa Carmen Martínez, que va estar acompanyada pel regidor d'Esports, Francisco José Hidalgo. El Club de Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet i l'equip juvenil del Club Voleibol Quartà van ser els encarregats d'estrenar la nova pista.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El dissabte passat va tindre lloc la inauguració de la nova pista del pavelló municipal amb la presència de l’alcaldessa Carmen Martínez, que va estar acompanyada pel regidor d’Esports, Francisco José Hidalgo. El Club de Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet i l’equip juvenil del Club Voleibol Quartà van ser els encarregats d’estrenar la nova pista.

El dia va començar amb una jornada de portes obertes perquè la ciutadania coneguera la pista sobre la qual es practicaran els diferents esports que es realitzen a Quart de Poblet. Més tard, va arribar l’exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet i, finalment, el triomf de les xiques del Club Voleibol Quartà que van véncer 3-2 al Club Voleibol Altamira.

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha realitzat una important inversió per a la instal·lació d’un nou sòl de resina d’alta qualitat per a la pràctica esportiva, el pintat del sòl i de les línies, el canvi de xarxes i sistemes de protecció i el sanejament i pintat de parets, rodapeus i altres elements. Així mateix, s’han instal·lat nous equips de so i megafonia.

Noticies relacionades
Scroll to Top