Hui, 1 de març, obrin els parcs esportius i el Parc Recreatiu i Esportiu de Quart de Poblet

A partir de hui, 1 de març, s'obriran al públic els parcs infantils i esportius i el Parc Recreatiu i Esportiu de Quart de Poblet després de la revisió realitzada per l'Ajuntament a la vista de la línia adoptada pel Consell de la Generalitat i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

A partir de hui, 1 de març, s’obriran al públic els parcs infantils i esportius i el Parc Recreatiu i Esportiu de Quart de Poblet després de la revisió realitzada per l’Ajuntament a la vista de la línia adoptada pel Consell de la Generalitat i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Per este motiu, el Consistori ha revisat les restriccions actuals i s’ha programat una desescalada progressiva amb l’objectiu en tot moment de garantir la seguretat i la salut dels veïns i veïnes.

Així, s’ha decidit obrir a la ciutadania els parcs infantils i esportius i el Parc Recreatiu i Esportiu (pista d’atletisme i calistenia) amb l’excepció del Skate Park.

D’altra banda, les activitats esportives d’interior romanen cancel·lades excepte les excepcions recollides en les resolucions vigents dictaminades pel Consell i per la Conselleria de Sanitat.

Estes mesures romandran vigents des de l’1 fins al 14 de març.

Per a més informació podeu consultar podeu accedir a la pestanya de normativa de la web de Ciutat Esportiva en la qual estan penjades totes les actualitzacions de les restriccions.

Noticies relacionades
Scroll to Top