Hugo Garde, finalista en olímpica, preolímpica i pala individual de l’Autonòmic de frontennis

Hugo Garde, del Club Frontenis Quart de Poblet, s'ha erigit en el gran protagonista de la fase final del Campionat Autonòmic de frontennis després d’arribar a les finals en les modalitats d'olímpica, preolímpica i pala individual de la seua categoria.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Hugo Garde, del Club Frontenis Quart de Poblet, s’ha erigit en el gran protagonista de la fase final del Campionat Autonòmic de frontennis després d’arribar a les finals en les modalitats d’olímpica, preolímpica i pala individual de la seua categoria.

Garde, finalment, es va proclamar subcampió de les tres disciplines després de fer un gran esforç. Tant en olímpica com preolímpica va estar acompanyat pel seu company de club Ricardo amb qui va formar una excepcional parella per a aconseguir el segon lloc davant els millors jugadors de la Comunitat Valenciana.

De nou, tant Hugo com Ricardo demostren que tenen davant si una prometedora carrera en el frontennis, que venen rubricant en cada competició en la qual participen.

D’altra banda, Aarón Carmona i Patricia Martínez van acabar tercers classificats en la modalitat preolímpica en la categoria aleví.

Noticies relacionades
Scroll to Top