Gran temporada per als equips de la UD Quart

alevin A
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

alevin A

La UD Quart ha tancat una temporada repleta d’èxits. A la classificació del primer equip a la fase d’ascens a Tercera Divisió, cal sumar els èxits dels conjunts de les categories inferiors.

El Juvenil C ha realitzat una campanya per a emmarcar que s’ha saldat amb l’ascens a Segona Regional de la categoria. Després d’esta gran notícia, els equips juvenils de la UD Quart es troben en un gran moment de forma, ja que el Juvenil A militarà en Lliga Nacional i el Juvenil B, en Primera.

D’altra banda, els xicotets de l’Aleví A s’han convertit en els grans protagonistes de l’Escola de la UD Quart. No en va, s’han proclamat campions del seu grup de futbol 7 amb superioritat. El jove combinat va guanyar tots els seus trobades de lliga a excepció d’un xoc que ho va perdre per un ajustat 3-2.

Finalment, l’Amateur B va tornar enguany a competir. La seua presència en Segona Regional va començar de forma dubitativa amb sis derrotes i un triomf en les set primeres jornades. La plantilla, jove i inexperta, se va anar agafant a la categoria per a convertir-se en el millor equip de la segona volta. Finalment, l’Amateur B va ser quint.

Noticies relacionades
Scroll to Top