Gran èxit de la 59a edició del ‘Trofeu Sant Onofre’

volta-sant-onofre-2019-recortada
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

volta-sant-onofre-2019-recortada

Quart de Poblet va acollir durant aquest mes de juny la 59é edició del Trofeu Sant Onofre, un circuit amb bicicleta urbà-industrial que comprén una distància de 55 quilòmetres i 25 voltes. L’esdeveniment esportiu va comptar amb la presència del president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV), Amadeo Olmos, i del regidor d’Esports, Manuel Díaz.

En total, van anar 78 els corredors que van participar en aquesta carrera, amb equips de Castelló,València i Alacant. Quant als vencedors, van ser Iker Bonillo, qui va aconseguir triomfar en la categoria masculina, seguit de Ximo García (2n lloc)i Vicente Ballester (3r lloc). Quant a les participants femenines, Cristina Succi va aconseguir alçar-se amb la victòria, seguida de Vania Rico (2n lloc) i Marta Galvañ (3r lloc). L’equip guanyador va ser el Grup Esportiu Llopis i el trofeu al corredor local va ser entregat a Victor Zomeño.

La carrera, la velocitat mitjana de la qual va ser de 40,60km/hora, es va desenvolupar amb normalitat i sense incidents greus. Tan el regidor d’Esports com el president de la Penya Ciclista de Quart de Poblet, Miguel Sáez, van ser els encarregats d’entregar els trofeus als participants.

Noticies relacionades
Scroll to Top