Fran Hidalgo coneix a la nova directiva del Club Atletisme de Quart de Poblet

El regidor d'Esports, Fran Hidalgo, s'ha reunit amb la nova directiva del Club Atletisme de Quart de Poblet per a conéixer les inquietuds de l'associació esportiva en una nova etapa dirigida per Andrés Garrido i la seua nova junta directiva.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El regidor d’Esports, Fran Hidalgo, s’ha reunit amb la nova directiva del Club Atletisme de Quart de Poblet per a conéixer les inquietuds de l’associació esportiva en una nova etapa dirigida per Andrés Garrido i la seua nova junta directiva.

La reunió, que ha tingut lloc en les pistes d’atletisme municipals, ha servit perquè els representants del club i de l’Ajuntament es coneguen i compartisquen detalls del dia a dia per a aconseguir que l’esport continue sent fonamental en la vida de la ciutadania de Quart de Poblet.

El regidor Fran Hidalgo ha explicat que les impressions han sigut molt positives després de la trobada: “Continuarem treballant amb el Club Atletisme Quart, com amb la resta d’entitats esportives del municipi, per a continuar oferint la nostra col·laboració i ajuda en moments tan complicats com els que estem vivint a causa de la COVID-19”.

“Des de l’Ajuntament estem fent un gran esforç per a garantir que l’esport siga segur a Quart de Poblet i les nostres veïnes i veïns puguen realitzar activitat física en condicions de màxima seguretat i higiene”, ha agregat Hidalgo.

Noticias Relacionadas
Scroll to Top