Falta Cristóbal García, un dels impulsors del voleibol a Quart de Poblet

Cristóbal García Muñoz, un dels precursors del voleibol a Quart de Poblet, va morir el divendres passat a Madrid després de patir un atac cardíac. L'Ajuntament de Quart de Poblet desitja mostrar les seues condolences a la seua família i amics per la pèrdua d'una de les persones que més han treballat perquè el voleibol de la nostra localitat siga un referent en l'àmbit autonòmic i nacional.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Cristóbal García Muñoz, un dels precursors del voleibol a Quart de Poblet, va morir el divendres passat a Madrid després de patir un atac cardíac. L’Ajuntament de Quart de Poblet desitja mostrar les seues condolences a la seua família i amics per la pèrdua d’una de les persones que més han treballat perquè el voleibol de la nostra localitat siga un referent en l’àmbit autonòmic i nacional.

García va ocupar el càrrec de vicepresident i secretari del club de voleibol de Quart de Poblet de 1984 a 2005, càrrecs que va compaginar amb les labors d’entrenador fins a 1999. A més de la seua dedicació en el club local, també va ser una figura essencial tant en la Federació Autonòmica com en la Nacional, on treballava fins al moment de la seua defunció.

Des d’estes línies lamentem profundament la pèrdua d’una persona que sempre ha treballat pel voleibol i pel club local en el qual deixa molts amics.

Noticies relacionades
Scroll to Top