Èxit en l’inici de les escoles i campus esportius

L'esport no para tampoc a l'estiu, i ja han començat totes les escoles i campus esportius organitzats a Quart de Poblet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

L’esport no para tampoc a l’estiu, i ja han començat totes les escoles i campus esportius organitzats a Quart de Poblet.

L’Escola d’estiu esportiva municipal i la Summer Camp han arrancat amb més de 200 xiquets i xiquetes participants, seguint totes les mesures de seguretat i higiene previstes en el marc normatiu per a frenar la pandèmia COVID19. Activitats d’aigua, piscina, esports, tallers, jocs, concursos, eixides a la naturalesa i moltes més activitats és el que podran gaudir tots els xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys durant 5 setmanes en les instal·lacions esportives i els centres escolars de la Constitució i Ramón Laporta, de la mà dels monitors i monitores de Quart per l’Esport.

A més, també han començat els campus esportius de Gimnàstica Rítmica i Patinatge en el CEIP San Onofre, el Campus d’Atletisme en el Parc Esportiu-recreatiu i les jornades de tecnificació de futbol en el Camp de Futbol Municipal.

També tindrà lloc la setmana del 5 al 9 de juliol la primera escola d’estiu esportiva per a adolescents, on joves de 13 a 16 anys podran gaudir de l’esport, eixides a la platja, excursions i moltes més activitats.

En total, més de 350 xiquets, xiquetes i joves podran continuar gaudint de l’activitat física i l’esport també a l’estiu.

Noticies relacionades
Scroll to Top