Èxit del repte solidari organitzat pel Club Tritortugas Quart

El passat 18 de desembre va realitzar amb èxit un repte solidari que va consistir a córrer durant huit hores sense parar en cintes de córrer amb l'objectiu de recaptar fons per a cobrir a l'equip i adquirir el material necessari dels xiquets i xiquetes integrants dels seus equips de paratriatló.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El passat 18 de desembre va realitzar amb èxit un repte solidari que va consistir a córrer durant huit hores sense parar en cintes de córrer amb l’objectiu de recaptar fons per a cobrir a l’equip i adquirir el material necessari dels xiquets i xiquetes integrants dels seus equips de paratriatló.

Des de les 10 hores els integrants del club, així com altres persones que es van sumar a l’esdeveniment, van realitzar torns rotatius de carrera durant les huit hores que va durar el repte. En finalitzar amb èxit, tots els participants van rebre un calorós homenatge pel seu assoliment.

Estes iniciatives resulten fonamentals per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la inclusió en l’esport. De fet, el Club Tritortugas s’ha consolidat en els últims anys com un dels pilars de l’esport fins i tot a Quart de Poblet.

De fet, té un grup nombrós d’esportistes en la disciplina de paratriatló i estan aconseguint els seus primers èxits en les diferents competicions en les quals estan participant.

Noticies relacionades
Scroll to Top