Èxit de les Jornades Esportives amb centres ocupacionals

El passat 3 de març va tindre lloc una nova edició de les Jornades Esportives amb centres ocupacionals en les instal·lacions de Quart de Poblet. Esta edició va ser molt especial perquè va ser la primera des de l'explosió de la pandèmia.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El passat 3 de març va tindre lloc una nova edició de les Jornades Esportives amb centres ocupacionals en les instal·lacions de Quart de Poblet. Esta edició va ser molt especial perquè va ser la primera des de l’explosió de la pandèmia.

En l’esdeveniment es van donar cita diversos centres ocupacions per a gaudir de la lliga de colpbol o petanca. Després de la pràctica esportiva, els participants van gaudir d’un diar a l’esplanada del poliesportiu de Quart de Poblet.

Els centres Vicente Pérez de València i Las Suertes de Villar del Arzobispo van acudir a l’esdeveniment junt al centre de la nostra localitat.

Francisco José Hidalgo, regidor d’Esports de Quart de Poblet, i la seua companya Llum Moral, regidora de Serveis Socials, van acudir a la jornada celebrada en les instal·lacions locals.

Noticies relacionades
Scroll to Top
Scroll to Top